Hayat hep boşlukları dolduruyor. Yeter ki siz izin verin!

1 yıl 5 ay geçmiş son yazımın üzerinden.. Tembellik yapmışım epeyce! Bazen, en basit şeyleri dahi yapamayacak gücünüz ya da vaktiniz olmaz ya demek ki öyle bir dönemmiş.. Ya da çok istemişim ama geçememişim klavyenin başına.. Uzatmayacağım, bahaneye gerek yok direk TEMBELLİK benimkisi:)

Hızlı, bolca tatil dolu, kayıplar yaşadığım, başarılar elde ettiğim, ödüllerini topladığım, dersler çıkarttığım ve tabii ki farkındalıklarımın artarak devam ettiği bir yıldı 2022. İlk defa en yakınımı kaybetmenin nasıl bir şey olduğunu öğrendim. Babam.. En yakınımken en uzağımdı aslında. Vefat haberini aldığımda, yurt dışındaydım. Güzel başlayan ve hüzünle tamamlanan bir tatil oldu benim için. Babamın öldüğünü, mezarına gittiğimde dahi anlayamamıştım. 12 yaşından beri ayrı olduğum, nadir de olsa görüştüğüm, son zamanlarda çok hasta olan ve son gördüğümde beni çok üzdüğü için helallik isteyen babam gitmişti. Benim babam zaten çok erken gitmişti hayatımdan. O yüzden anlayamadım, anlamlandıramadım bu "son gidişini". En çok kardeşim etkilenmişti. Hep babama çok kızan ama bir o kadar da yumuşak karnı olan taraf yoktu artık. 

Sonra hayat aktı, devam etti... Yeni yılda amcamın kaybı.. Aileden birileri teker teker giderken, sizi daha nelerin beklediğini düşünmeden edemiyorsunuz. Ama hayat hep akıyor.. Canım minik kızım MİA 4 aylık hastalığının ardından melek oldu. Çok çabaladı, o da doktorlar da biz de:( Bazen yetmiyor gücünüz hiç birşeye, hatta çoğu zaman yetmiyor. Kabulleniş, akışta kalmak, başınıza geleni makul bir şekilde alıp teşekkür etmek en rahatlatıcı şey oluyor. 

Bu kadar keder ve hüzün yeter! Çok güzel şeyler de oldu bu zaman içinde. Terfi ettim! Çok çalıştığım bir dönem daha başladı ve meyvelerini de topladım, hala da topluyorum. Melek kızımız gidince bir dünya tatlısına yuvamızı açtık! Bize neşe getirdi. 

Şimdi kaldığım yerden değil, daha da iyi bir yerden başlıyorum hayatıma! Bugüne kadar edidiğim her şeyi paylaşmaya hazır olduğum bir dönemdeyim. Elimi uzatacağım işler ve kişiler için sabırsızlanıyorum. 

Ve biliyorum ki hayat hep boşlukları dolduruyor. Yeter ki siz izin verin..

A.B.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

size liste yaptım:)

Bir elim hep yalnız...