dozu artırın !

Yine harika bir havaya ve güneşli bir güne uyandım! Teşekkürler, teşekkürler, teşekkürler... Hayat rutinimize bu sihirli cümleyi eklediğimizde olacak değişimlere siz de inanamayacaksınız :)

Sizlerle pazartesinden itibaren haftanın 7 gününe özel isimler paylaşacağım. Hergüne özel notlarımız ile kendinizi nasıl daha iyi hissettiğinizi göreceksiniz. Cuma gününün ayrı bir yeri var hepimiz için. Haftasonuna başlangıç! Bugün herkes kendini daha keyifli hisseder, işine daha keyifle gider, Yapılan istatistiklere göre bay/bayan herkes cuma günü işlerine giderken daha özenli giyinir ve daha mutlu görünürlermiş. Gelin bugün kendimizi daha da iyi hissetmek için farklı bi şey daha yapalım.. Bugün İLGİ ve SEVGİ günümüz olsun. Değer verdiğimiz birine bugün daha da sıkı odaklanalım. İlgi gösterelim, sevelim! Kim ilgi ve sevgiden şikayet eder ki ? Sizin şu anda aklınızdan geçtiği gibi  ben de ''Dozunda olmak kaydıyla'' gibi cümleler kurmak istemiyorum.

Bilge bir doktor en iyi ilacın ''İLGİ ve SEVGİ'' olduğunu söylemiş.''Ya işe yaramazsa? Diye sormuşlar. Gülümsemiş ve şöyle yanıt vermiş : O zaman dozu artırın !

Sevgilerimle..

Aslı B.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayat hep boşlukları dolduruyor. Yeter ki siz izin verin!

size liste yaptım:)

Bir elim hep yalnız...