iyi düşünceler pazartesisi !

Günaydınnnnnnnn !!! Haftasonu tatili bitti, ilk iş günümüz başladı. Bundan daha güzel ne olabilir ki ? Haftasonu tatilini iple çekmek için bir başlangıç yaptık :)

Cuma günü sizlerle haftabaşından itibaren her güne özel tanımlamalarla yazacağımı belirtmiştim. Bugünden başlayalım ve haftanın 7 gününe en güzel dileklerimizi yerleştirelim. Bir süredir devam ettiğim ''Temel Farkındalık Eğitim'' inde öğrendiğim pek çok şey var elbete. Ama ilk ve en önemli şey KENDİMİZ! Bizi biz yapan değerlerimiz ile sevmezsek, bizi biz yapan duygularımızı öne çıkarmayı bilmezsek, bizi biz yapan toprağımızı sulamazsak nasıll yeşerebiliriz? Bugünden itibaren kendinize yepyeni bir sayfa açın ve önce siz ne kadar değerli olduğunuza inanın. Bugün bunun için en güzel gün çünkü İYİ DÜŞÜNCELER PAZARTESİSİ'ndeyiz :)

İnsanlar 1 günde ortalama 50.000 şey düşünür. Bugün iyi şeyler düşünmek için 50.000 fırsatımız var!** Geriye baksanıza, en basit şeyleri yapmak için bile hayatta kaç defa fırsatımız oldu... 50.000 :) iyi bir rakam :) Haydi başlayın, hem de ertelemeden, yarını beklemeden !

yeni yaşam okulu
**The Secret - Günlük Öğretiler / Rhonda Byrne

Sevgiler,

Aslı B.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayat hep boşlukları dolduruyor. Yeter ki siz izin verin!

size liste yaptım:)

Bir elim hep yalnız...