iyi eylemler çarşambası..

Sabah saatlerinden itibaren yaşadığım yoğunluk nedeniyle günün anlamını yazmayı bu saatlere bıraktım ama bu son çarşamba değil :) Haftaya nasılsa yine gelecek salıdan sonra..

Aslında bugünün anlam ve önemini arz eden konumuz olan ''İYİLİK'' için illa da özel bir günü beklememiz gerekmiyor. Hergün yapabileceğimiz o kadar çok şey var ki..Bugün etrafınızdakilere cesaret verin! Nezaket verin! Gördüğünüz ve konuştuğunuz kişilere iyi sözler verin... Daha fazla bahşiş verin, sebepsiz yere hediye verin..Başkaları için kapı açın..Birine kahve ısmarlayın, iltifat edin. Gün boyu size hizmet eden kişilerle gerçekten ilgilenin.
Siz gün boyunca iyi eylemlerde bulunursanız, herşey size aynı gücüyle geri dönecektir. Unutmayalım, ne ekersek onu biçeriz..hem de ummadığımız bir anda.. İyiliklerin karşımıza sıkça çıkması için, siz de iyi bir insan olmalı ve iyilik yapmalısınız. ''ETME BULMA DÜNYASI'' ! iyilik yap, iyilik gör... Gün henüz bitmedi, hadi karşınıza çıkan işk kişiye bir iyilik yapın ve sonrasını görün...

sevgilerimle,



Aslı B.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayat hep boşlukları dolduruyor. Yeter ki siz izin verin!

size liste yaptım:)

Bir elim hep yalnız...