mod'a göre moda !

Evde oluşumun 46.günü ! Sıkıldım desem yalan olur çok ihtiyacım varmış buna. Çalışan baylar ve bayanlara tavsiyem: iş yerinizden yıllık izin almak için illa ki yaz tatilini beklemeyin. Kendinize yeni yılın ilk aylarında ufak boşluklar yaratın. Neden mi ?
  1. Tatile sadece yaz aylarında gidilmez, kış tatili içinde harika seçenekler vardır. (Kar tatili, Avrupa Tatili, evde battaniye/sıcak çikolata/dvd tatili vs vs)
  2. Kış tatili daha keyiflidir çünkü oteller kalabalık değildir
  3. Yaz tatiline kadar enerjinizi yükseltmek için harika bir seçenektir
  4. Yaza kadar kim öle kim kala :) 
Şaka bir yana, yoğun iş temponuz arasında yıllık izinlerinizin 2-3 gününü şu soğuk havalara denk getirmeniz hem bedensel hem de zihinsel olarak harika bir doping. Tavsiye benden uyup uymamak sizden...

Evde olup geçici tembellik yapmanın en güzel yanlarından biri de her sabah canınız istemese de formal kıyafetler giyinip işe gitmek zorunda olmamaktır. Dışarı çıkarken o günkü modunuza göre giyinir, ''patron ne der? ben bunu giyersem personelim yarın daha da rahat giyinir.. veya şimdi bu kıyafetle de yöneticilik yapılmaz ki.. '' gibi bunaltıcı baskılara maruz kalmayız. Son günlerdeki en büyük lüksüm hiçbir zaman vazgeçemediğim ama ayaklarımın sağlığına şiddetle karşı çıkan stilettolarımı giymek zorunda olmamam ! Topuklu ayakkabı kadar kadını dişi, bacakları düzgün gösteren başka ayakkabı modeli yoktur. Tabii bir o kadar da ayaklarımızı mahveden :( Ama benim stilettolarım yine rakipsiz 1.ciliği korur.. Birkaç senedir spor salonlarından sokağa taşan bir moda akımı var : Eşofman şıklığı! Biliyorum çok da kadınsı görünmemekle birlikte uyumlu, şık ve zarif seçimlerle yine de dişiliğinizi koruyabileceğiniz bir tarz olduğunu düşünüyorum. Tabii makyajınızı ve saç modelinizi abartmamak kaydıyla.. Ben bu aralar böyleyim..Rahat, sıcak, şık eşofman takımım ve onlarla tamamladığım spor ayakkabılarımı

giyinip rahat rahat dolaşıyorum sokaklarda! Çalışan bayanlar, haftasonu lütfen klasik kıyafetlerinizden çıkıp rahatlığın tadına varın :)

Sevgilerimle,

Aslı B.

Tavsiye edeceğim bloglar :

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayat hep boşlukları dolduruyor. Yeter ki siz izin verin!

size liste yaptım:)

Bir elim hep yalnız...