peşlerinden gidecek cesretiniz varsa tüm düşleriniz gerçek olabilir. - Walt Disney -

Merhaba sevgili okurlarım,

Size bahsetmiş olduğum son 1 aylık ''UYANIŞ'' dönemimde evimde sevgili Maya ve Mia ile (resimlerini bolca göreceğiniz ev arkadaşlarım) huzurun ve dinlenmenin tadını çıkarttım. Bu ''TEMBELLİK'' sürecini de çok iyi yönetmek lazım çünkü bildiğiniz gibi insan rahata çok çabuk alışıyor :) Neyse ki ben bu zamanımı bundan sonraki hayatımı şekillendirmek adına bol bol araştırma yaparak ve kitap okuyarak geçirdim.

Bitti mi ? EVET ! Bitti ve bu sayfa doğdu..  Kendi adıma yaşadığım bu ''AYDINLANMA'' sürecinde, bilgisayar başında bolca vakit geçirdim. Ve sonunda şunu fark ettim : Farklı konularda yazılar, bilgiler, notlar veya resimler bulmak için haliyle ayrı ayrı sayfaları ziyaret etmek zorunda kaldım. Birçok blog okudum. Hepsi de gerçekten emek verilmiş ve vakit ayırılmış sayfalardı. Ama hepsi de sadece belirli konular üzerine kurgulanmıştı. Burada, hayatınızı değiştirmek adına benim yaptığım ve bizzat uyguladığım herşeyi sizlerle paylaşacağım. Lütfen yanlış anlaşılmasın, niyetim size ne yapacağınızı söylemek, hedef göstermek vs değil. Sadece, kendi deneyimlerimle sizlere de ışık tutarak, farkındalık yaratarak, gününüzü, hayatınızı daha güzel kılmak adına paylaşımlarda bulunmak niyetindeyim. Ancak unutmayalım ki sonuç yine aynı cümleye gelip bağlanacak : Değişim, ancak siz isterseniz ve izin verirseniz başlar. Ve emin olun, bir başladı mı asla durmaz! 

Bu sayfada, hergün için iyi dilekler, kendinize ait gülümsemeler, arada mutluluk detoksu için basit tarifler, belki yaşama dair ipuçları ve daha birçok şey bulacaksınız. Kendim için giriştiğim bu ''DÜŞ PROJE''me sizleri de dahil etmek istiyorum. Hergün keyifle ve zevkle buluşmak dileğiyle...

Aslı B.

Yorumlar

  1. nefis olmuş ellerine sağlık. Bundan sonraki yeni yaşantında sonsuz başarılar ve güzellikler...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayat hep boşlukları dolduruyor. Yeter ki siz izin verin!

size liste yaptım:)

Bir elim hep yalnız...