sadece çok akıllı kadınlar, sade bir stile sahip olmayı başarabilirler.- Stendal -

Bugün pazartesi ! En güzel gün, haftanın ilk günü, bugün yine sağlıkla uyandığım için şükrediyorum:) Hava soğuk ama tertemizzzzz ... Nefes aldığım, sevdiklerimle olduğum, inancımı hiçbir zaman kaybettiğim birgüne daha uyandığım için MUTLUYUM !

Ancak hergün karşıma çıkan çok önemli bir sorun var : BUGÜN NE GİYSEM ?? Dolabınızı her açtığınızda ''giyecek hiçbirşeyim yok'' dediğinizi duyar gibiyim :) Bizim evde de bir tane var: BEN ! Emin olun herbirimizin dolabı tıka basa kıyafet doludur ama hep farklı bir şeyler isteriz. Bu çok normal, biz KADINIZ.. (aramızda kalsın ama iyi ki de öyleyim. Dünyaya 1000 kere daha gelsem yine kadın olmak isterdim. Bundan daha büyük bir ayrıcalık var mı  ?)

Sizlerle, yaşama dair mutluluk ipuçları ile buluşurken; bir yandan da haftanın hergününe özel, modunuza uygun kıyafet seçimleri ile burada olacağım. Bazen giymek istediğiniz bir ayakkabıya uygun kombin yapacağım, bazen de takmak istediğiniz bir küpeye..


Öncelikle, uymamız gereken 5 adet kuralı size hatırlatmak istiyorum:

Kural 1 - Her sabah uyanır uyanmaz ilk iş aynada kendinize bakın ve ''SENİ SEVİYORUM! SEN ÇOK GÜZEL ve ŞANSLI BİR KADINSIN'' diye gülümseyin.
Kural 2 - Asla pazartesi sendromuna girmeyin ! Haftayı bitirmek adına ilk adımı atmış olduğunuzu düşünün ve gülümseyin:)
Kural 3 - Şükredin ki evden çıkmak için en güzel bahaneniz olan işiniz için giyiniyorsunuz! Bunu hiçbir zaman unutmayın..
Kural 4 - Hergün ama hergün kadın olduğunuzu hatırlayın, bakımlı ve temiz olun! Bakımsız bir kadın asla ama asla kabul edilemez. (Bakımlı ve temiz olmak için bütçenizi aşmanıza gerek olmadığını göreceksiniz)
Kural 5 - Mutlaka bir stiliniz olsun. Asla moda diye kendinize ve ruhunuza uygun olmayan kıyafetler giymeyin..

Sevgilerimle..

Aslı B.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayat hep boşlukları dolduruyor. Yeter ki siz izin verin!

size liste yaptım:)

Bir elim hep yalnız...